Blunderlijst #1

Oh  jongens! Unbelievable, beschamend en verre van charmant.

Ik heb het gedaan. Ja, echt…

Ik heb onderstaande blunders gemaakt, alle 13. (En ik heb er een lijst van gemaakt). Herkenbare blunders of ben ik echt de enige die dit voor elkaar krijgt?

Komt ‘ie:

 1. Het was nog geen uur 2013 en daar lag ik. Met een gescheurde panty, een bloedende knie, een dikke enkel en mascaravegen over mijn gezicht. Ik had een muurtje over het hoofd gezien. BAM, gelukkig nieuwjaar!
 2. Ik moest een taart in 10 stukken snijden, dacht een handige tactiek te hebben gevonden. Het resultaat? 12 stukken.
 3. Een traptreetje over het hoofd zien op Utrecht Centraal. Daar ging ik dan tijdens de spits, midden op de stationstrap richting het Jaarbeursplein.
 4. Ik hervulde mijn kleine lege shampooflesje met bodylotion. Handig voor op vakantie zo’n kleine verpakking. Natuurlijk nooit meer stil gestaan bij de inhoud. Sta je een paar weken later dan met een ingezeept bodylotion-hoofd.
 5. Wellicht eerder een gevalletje karma. Tijdens een skatetocht plotseling één van de achterste wieltje verliezen en keihard op je gezicht gaan.
 6. Een dalurenvoordeelkaart hebben en dus voor 4 uur ’s middags en na half 7 ’s avonds met korting kunnen reizen. Als rasechte Nederlander een uur wachten op de trein van 10 minuten over half 7 (ofwel de korting) en het dan toch voor elkaar krijgen om 3 minuten voor half 7 in te checken. KASSA.
 7. De bushalte waar ik altijd uitstap als zo vanzelfsprekend ervaren en dus geen moment stil staan bij het rode stopknopje. Dag bushalte.
 8. Mijn fietssleutels kwijt zijn en ze na uren zoeken gewoon terugvinden in het slot van mijn fiets.
 9. De wekker twee uur te vroeg zetten en niet kijken naar de tijd bij het opstaan. Vervolgens om 05.30 klaar zijn om de deur uit te gaan en het vreemd vinden dat ik als enige zo vroeg op moet vandaag. Goedemorgen!
 10. Een nieuwe telefoon (toestellease) ontvangen en hem op dag 1 al drie keer laten vallen. Hallo krassen, putjes en deuken.
 11. Snel een eitje bakken, zie vorige fotobericht.
 12. In een wc moeten graaien omdat ik per ongeluk het luchtje van diegene waar ik logeerde aanstootte. Voor ik het wist zag ik het flesje  via de wasbak in de wc belanden en in de hals van de wc verdwijnen.
 13. Een ander gevalletje karma? Mijn bovenlip laten harsen, onder het motto ‘wie mooi wil zijn moet pijn lijden’. Vervolgens een week lang rondlopen met knalrode bultjes in de vorm van een snor. Hoi allergische reactie.

13 stuks. Een mooi getal om het voorlopig bij te laten dacht ik zo. O ja, weet je wat ik ook wel een frappant gegeven vind? Ik heb mijn Journalistiek diploma behaald op 13-03-2013.

De 13e, in 2013. Als dat maar goed komt!

Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook

It's only fair to share...