Williamsburg

6.

Last but not least. Voor de laatste blog uit de NYC-reeks gaan we met de metro onder East River door richting Williamsburg. Een (opkomend) populaire wijk in het noorden van Brooklyn. Terwijl ik er rondstruin voel ik me al even gelukkig als tijdens mijn wandeling door Greenwich Village. Toch verschilt deze wijk wel degelijk van Greenwich Village, en dit is waarom:

  • Ik heb hier in de leukste tent de meest verrukkelijke blueberrypancakes gegeten die je je maar kunt wensen. Als een kind in de snoepwinkel.
  • Ik ben hier ein-de-lijk geslaagd voor het kopen van een paar schoenen. Ja, ik was van plan om in NYC stoere sneakers te kopen, maar ik kwam thuis met deze hiernaast.

  • Het was droog! We hebben helaaspindakaas namelijk iedere dag behoorlijk wat regen gehad… met uitzondering van vandaag.
  • Ik was (na het fiasco van gisteren) vandaag de gids, ofwel de wandelroute was in mijn bezit. En ik kan je zeggen, dat ging van een leien dakje hoor.
  • Bewust van de wandelroute afwijken is ook leuk. De aller-allerleukste tentjes bevinden zich namelijk toch net dat ene hoekje om of dat andere zijstraatje in. Oké… niet dat dit een tip is die je overal moet uitproberen, maar hier zeker wel.

  • De sfeer is in 1 woord: geweldig. Oké, en in twee woorden: geweldig relaxed. Tot slot, je hebt vanaf deze wijk ook nog eens een leuk uitzicht op Manhattan!
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook

It's only fair to share...