Terug van weggeweest

Nee, mijn site is niet gehackt. Wie mijn blog regelmatig bezoekt of wie mijn ‘over Ismae-pagina’ heeft gelezen denkt wellicht van wel.

Laatst geschreven blog 28 juni?!  Verpleegkundige in opleiding?!

Klopt! Om een lang verhaal kort te maken:

Nee, ik ben niet gestopt met schrijven en ja, ik studeer verpleegkunde.

De switch

Een switch die niet voor iedereen voor de hand ligt. Ik zou er een hele blog aan kunnen besteden maar simpelweg komt het op het volgende neer: Ik wil me in mijn leven bezig houden met zaken die er naar mijn mening in het leven echt toe doen. Geen gebakken lucht verkopen maar bezig zijn met mensen en hun gezondheid.

Uiteraard schrijf ik nog steeds met liefde en zal er dus geen drie maanden durende radiostilte meer heersen op mijn blog. Excusi daarvoor, beste lezers. Ondanks mijn passie voor schrijven heb ik wel besloten het journalistieke vakgebied grotendeels achter me te laten. Ik schrijf zo nu en dan graag een artikel maar een fulltime job als journaliste zit er wat mij betreft niet in. Bovendien maakten de bezuinigingen en beschikbare startersfuncties het me niet makkelijk.

Ik vraag me überhaupt af of er nu mensen zijn die bij het lezen van dit bericht steil achterover slaan. Dat mijn passie voor het Journalistieke vakgebied enigszins summier van aard is, heb ik de afgelopen tijd geloof ik niet onder stoelen of banken gestoken.

Beslag met klonten

Tot slot een korte toelichting op mijn extreem lange writer’s block.

Telkens als ik op het punt stond een verhaal te schrijven voelde het alsof ik pannenkoeken wilde bakken met klontenbeslag dat niet glad te krijgen was. Ingrediënten genoeg, lopende verhalen ho maar.

Ik hoopte op een ochtend wakker te worden, een kop kersenthee voor mezelf te zetten en onder mijn fleecedekentje op de bank te kruipen met mijn laptop op schoot om vervolgens een flink stuk weg te schrijven. Helaas…

Afgelopen week zag ik weer die laatste blog van 28 juni. Ik vrat mezelf haast op vanwege het feit dat er na die tijd maar geen fatsoenlijk lopend verhaal uitkwam. Ik moest iets doen om door dit dikke klontenbeslag heen te komen. Hoe langer ik wachtte, hoe lastiger het werd. De oplossing? ZIT EN SCHRIJF!

Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook

It's only fair to share...