What’s in my bag

Op de blog van Iris las ik over de tag ‘What’s in my bag post’. Dus daar ging ik. Ik pakte mijn tas en gooide hem leeg. Dit is wat er dan over het algemeen tevoorschijn komt.

Een string?! Ja, een string. Op zich zijn die string en de toilettas redelijk makkelijk te verklaren. Als ik ‘s ochtends naar mijn werk ga weet ik eigenlijk nooit hoe laat ik klaar ben en om die reden weet ik dus eigenlijk ook nooit waar ik slaap. Thuis of bij mijn vriend (hij woont in de stad waar ik werk). Waar ik slaap bepaal ik meestal als ik klaar ben met werken en om die reden zit er dus standaard een schoon setje ondergoed en een toilettas in mijn tas.

Op de foto ziet al het spul (samengevat de inhoud van mijn tas) er misschien behoorlijk netjes en geordend uit (al zeg ik het zelf). Helaas, is die inhoud een stuk minder geordend als het spul in mijn tas verdwijnt. Eén keer heb ik zelfs mijn toilettas open in mijn tas gegooid met als resultaat een unieke beschildering van roze blusher en zwart oogpotlood aan de binnenzijde van mijn tas.

Zo heel af en toe komt het voor dat ik ‘s ochtends al wel weet waar ik slaap. Op zulke dagen ziet de inhoud van mijn tas er zo uit:

Natuurlijk zouden deze troepjes en rommeltjes in mijn tas een stuk worden uitgedund als ik een ideale tasinhoud mag samenstellen. Ik denk dat de inhoud dan als volgt is:

maar je snapt, dit komt in werkelijkheid NOOIT maar dan echt NOOIT voor!

Tot zover mijn ‘What’s in my bag’ post. Is jullie tas ook een rotzooitje?

Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook

It's only fair to share...

1 gedachte over “What’s in my bag

 1. Als ik mijn tas al mee heb, zit daar het volgende in:
  – twee zonnebrillen
  – pen
  – reserve accu van mijn telefoon
  – deodorant
  – Andrélon Perfecte krul 🙂
  – paracetemol
  – usb-lader van mijn telefoon
  – externe harde schijf

  Echter is mijn tas dermate groot dat er genoeg ruimte is voor andere rommel 🙂

Reacties zijn gesloten.